bbe 2014
RRC stand 1999

IMG_0099

IMG_4431

IMG_4437

Café-racers in RRC-stand op Bigtwin Bikeshow

Bigtwin heeft in de jaren ’90 relatief veel aandacht besteed aan café-racers. Daarna hebben zij dit pad tijdelijk verlaten maar nu zijn zij weer helemaal terug. Omdat café-racers ook eigenbouwmotoren zijn en tegenwoordig heel populair zijn, staan in Bigtwin regelmatig reportages van café-racers. In het juni-nummer stond zelfs een artikel over de Road Rocket Club.

Wie wil zijn motor ten toon stellen?

Bigtwin organiseert elk jaar een Bikeshow in het Autotron te Rosmalen. Dat evenement staat helemaal in het teken van customs en eigenbouwmotoren. Om te benadrukken dat café-racers een wezenlijk onderdeel zijn van het blad, zijn wij als RRC uitgenodigd om ons met een clubstand, met café-racers, te presenteren op deze beurs.

Als we het fenomeen café-racers en de RRC meer onder de aandacht willen brengen, is deze beurs één van de weinige (goede) mogelijkheden. Daarom hebben we toegezegd op de beurs aanwezig te zullen zijn. Centraal in de hal, krijgen wij een standruimte van 10 x 3 meter. Daarop kunnen we vijf à zes motoren tentoonstellen en er zal een marktkraam staan om onze clubartikelen op uit te stallen. Wat we hiervoor nodig hebben zijn motoren en een standbemanning. We gaan uit van 4 personen per dag zodat men elkaar kan afwisselen en iedereen de gelegenheid heeft om zelf ook over de beurs te lopen.

Daarom de vraag: Wie wil zijn motor hier tentoonstellen en wie wil een dagje (of twee?) de stand bemannen/bevrouwen?
Reacties gaarne naar Ad. Tel 0229-843261, E-mail advanbo@ziggo.nl
We hebben er al twee keer eerder gestaan, in 1999 en in 2000, en dat was een leuke ervaring. Zie de verslagen in Rockateer 6 en 10. We gaan er van uit dat het dit jaar weer een mooie show wordt met interessante motoren (café-racers) en veel gezelligheid. We hopen hier veel RRC-leden te ontmoeten en daarmee het rockergehalte omhoog te brengen.

De Bikeshow zal worden gehouden op 7-8-9- november in het Autotron te Rosmalen. De openingstijden zijn: vrijdag: 12.00 – 18.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur

Het aanleveren van de motoren kan gebeuren op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur of eventueel op donderdagavond (als het echt niet anders kan). We kunnen hierover nadere afspraken maken.

Voor meer info, zie: www.bigtwinbikeshow.nl